UGinteriors ofera servicii complete de amenajari interioare, consultanta si management de proiect.

Suntem o echipa de profesionisti, cu competente complexe si complementare pentru a asigura un proiect reusit din toate punctele de vedere: design, artistic, functional si tehnic. Absolventii de Arta, Decor si Design Interior – o intreaga echipa- stau la baza realizarii acestui serviciu cu profesionalism si sensibilitate.

Oferirea acestui serviciu se face prin parcurgerea mai multor etape, pentru identificarea clara a cerintelor si dorintelor beneficiarului si realizarea proiectului la standardele dorite de acesta.

Etapele prezentate mai jos se incadreaza intr-o schema standard de colaborare, prin care ne dorim sa explicam cat mai clar complexitatea si derularea acestui serviciu. Bineinteles, in functie de amploarea proiectului, de stadiul in care se afla spatiul, dar si de colaborarea cu beneficiarul, aceste etape pot fi diferite. In mare insa, oferirea acestui serviciu traverseaza aceste etape de-a lungul carora se identifica clar dorintele, nevoile si gusturile beneficiarului, iar echipa noastra propune cea mai buna solutie care evolueaza si se transforma pana ajunge la forma finala: unica si perfecta !

Se prezinta acestuia modul de lucru, exemple de proiecte, gama de produse si stiluri pentru a identifica impreuna ce anume isi doreste si cum crede ca ar trebui sa arate amenajarea.

Se realizeaza deplasarea la spatiul care trebuie amenajat de catre reprezentanti ai studioului. Aceasta etapa este importanta pentru cunoasterea spatiului, a caracteristicilor acestuia, pentru mai buna intelegere a nevoilor si dorintelor beneficiarului, a stilului de viata si a preferintelor

Realizarea de masuratori si prelucrarea acestora in softuri de specialitate.

Pe baza releveului se contureaza si mai mult impartirea spatiului, stabilirea functionalitatilor, a conditiilor si a cerintelor beneficiarului legate de stil de viata, obiceiuri, preferinte, necesitati. Este etapa in care se pot stabili informatii precum identificarea clara a stilului de decorare, a solutiilor de amenajare, gama de produse, buget, preferinte in materie de finisaje si alte materiale, etc .

Prezentarea primei variante de proiect 3D, cu imagini foto realiste, ceea ce permite beneficiarului sa aiba o imagine vizuala cat mai clara asupra amenajarii spatiului. In cadrul acestei etape se discuta proiectul, beneficiarul intelege mai bine conceptul de amenajare propus de echipa studioului in concordanta cu tema proiectului. Se prezinta produsele propuse, mostre de finisaje, textile etc. Se identifica modificarile agreate de comun acord intre specialistii studioului si beneficiar.

Se prezinta varianta a doua a proiectului 3D in urma ultimei discutii cu beneficiarul si se analizeaza proiectul in mod detaliat. Este etapa in care se acorda o atentie deosebita micilor detalii. De asemenea, acesta este momentul cand se discuta costurile aproximative si modificarile dorite si recomandate de specialisti.

Prezentarea variantei finale de proiectare, este etapa in care i se prezinta beneficiarului o imagine 3D cat mai realista, descrierea produselor necesare pentru realizarea proiectului cu dimensiuni, caracteristici, specificatii tehnice. Se prezinta oferta financiara pentru implementarea proiectului si se discuta ultimele modificari.

Se prezinta solutia finala pentru design, oferta financiara de produse, schitele tehnice, planurile de instalatii etc .
Se preda beneficiarului proiectul cu intreaga documentatie. Acesta il poate implementa singur , sau poate face apel in continuare la noi prin serviciul : proiectul la “cheie” .