Project info

Un apartament modern poate fi definit în multe moduri. Atunci când vine vorba de apartamentul unui burlac însă, modern este sinonim cu o cromatică neutră, dar nicidecum impersonală. Cheia constă în combinarea judicioasă a texturilor și materialelor, astfel încât să rezulte un interior plin de viață.

Ne aflăm în Pipera, într-un apartament cu patru camere, ce măsoară 250 mp. Amenajarea masculină dorită de proprietar a prins contur în principal cu ajutorul cromaticii neutre, bazată pe culori naturale. Toate elementele sunt jucate, de la textura finisajelor la cea a țesăturilor, pentru ca neutru să nu echivaleze cu monoton. În același scop, au fost folosite nuanțe contrastante, începând din hol până în cele trei băi.

Poate cel mai spectaculos efect al acestui joc cromatic îl regăsim în bucătărie. Aici, lemnul masiv formează un duet original cu fronturile mobilierului, din MDF cu efect de beton. O combinație ce atrage toate privirile și creează spectacol. Și pentru că tot vorbim de redarea unei ambianțe plăcute, în living a fost montat un șemineu cu bioetanol. Este un element decorativ de impact, a cărui flacără se profilează frumos pe fundalul din piatră gri.