Project info

Mixarea a două sau mai multe stiluri este o modalitate excelentă de a da personalitate și unicitate unui interior. Un duo care a câștigat tot mai mult teren în ultimul timp este format din stilul modern și cel industrial. Îl regăsim și în amenajarea acestui apartament cu trei camere din zona Floreasca, unde mixul inedit de materiale și culorile vibrante joacă rol de “special guests”.

În momentul preluării lucrării, apartamentul era semi-mobilat, cu excepția celor două băi. În amenajarea acestora s-a ținut cont de dimensiunile restrânse ale spațiului, astfel că s-a optat cu preponderență pentru alb și oglinzi. Un truc de design folosit cu scopul de a mări vizual și de a spori luminozitatea băilor.

Un alt truc îl regăsim la nivelul plafoanelor, unde plăcile de beton au fost preferate în locul gips-cartonului, pentru a nu lua din înălțimea camerelor. Aerul industrial pe care acestea îl conferă este “îndulcit” de tapetul în nuanțe calde, desprinse din natură. Cu alte cuvinte, un joc de ping-pong între cald și rece, al cărei câștigătoare este amenajarea.

Albastrul vine în completarea schemei cromatice, cu ale lui variații – de la cald la rece. Este o culoare care imprimă liniște și relaxare decorului, adică acea stare de spirit pe care ne-o dorim cu toții acasă. Accentele de galben și muștar definitivează ambientul și îl particularizează.

Colaboratori:

The Home – scaune de bar

Mobila Dalin – canapea

Costin Craioveanu – tablouri hol

Silver Decor – tapet

Mobexpert – mobilier de exterior