Project info

Suprafata: 89 metri patrati utili

Beneficiar: O clienta de 27 ani, pasionata de calatorii, despre care povesteste cu pasiune aici.

Cerinte client: S-a dorit o amenajare care sa emane simplitate si puritate, cu insertii de alb si cateva pete de culoare, care sa puna in valoare idei originale si sa creeze o casa calda si primitoare. Multe dintre accesoriile din casa sunt suveniruri adunate din calatorii.

Suprafata redusa a livingului a impus crearea unui open space cu bucataria. Blatul de bucatarie este de la Kuma (integrat cu chiuveta). Pentru a aduce o nota glamour in decor, am vopsit peretele dintre corpurile de mobilier de bucatarie cu vopsea aurie. Este un detaliu mic, dar cu impact mare, deoarece lumina naturala de care beneficiaza spatiul pe toata durata zilei se reflecta elegant in aceasta portiune de perete. Scaunele clasice si corpurile de iluminat elegante contrasteaza placut cu mobilierul modern, din MDF lucios.

Mareriale folosite: travertin pe hol, piatra naturala, marmura alba de Thassos. Pentru pata de culoare am folosit un tapet special pentru baie colorat care reflecta personalitatea si gusturile clientei. In baia matrimoniala am folosit mozaic Bisazza cu insertii aurii care se potriveste cu bateriile aurii, in stil rafinat, de hotel de lux.

Tot mobilierul este realizat de acelasi furnizor pe comanda, cu fronturi din MDF lucios si manere ascunse in cant .

In dormitor s-au folosit pat si noptiere Divanie&sofa (produse in Italia, din lemn masiv si piele).

Fotografii proiect: Cristina Mindru