decorațiuni de Paște

Decorațiuni de Paște – 6 idei ușor de pus în practică (VIDEO)

A mai rămas o săptămână până la Paște, așa că a sosit momentul să vă gândiți cum pregătiți casa pentru marea sărbătoare a primăverii. Pentru a vă face munca mai ușoară, am pregătit 8 idei de decorațiuni de Paște, din care să vă inspirați. Spor la treabă! 🙂

decorațiuni de Paște

Foto

 

Invitație la joacă

Începem în spiritul ludic specific Paștelui. Ce ai spune dacă șervetele textile ar lua forma unor iepurași poznași, spre amuzamentul invitaților la masă, fie ei mici sau mari? Modelul se realizează simplu, după cum se observă și în video-ul alăturat.

Sursa video

 

Un cadou dulce

Ouăle de ciocolată sunt o tentație de nerefuzat, indiferent de context. Fie că sunt făcute în casă sau cumpărate, acestea vor fi un “accesoriu” de mare succes în rândul oaspeților. Și, în plus, se încadrează perfect în categoria decorațiuni de Paște. Creeză un display aparte cu ajutorul lor. Le va sta bine într-un accesoriu de depozitare cu design atractiv, cum ar fi o cutie din lemn, pe care o poți folosi și cu alte ocazii.

decorațiuni de Paște

Foto

 

Alegeri… naturale

Florile împrospătează atmosfera cu miresemele lor fine, delicate și ne răsfață simțurile. Sunt nelipsite în contextul Paștelui și în cel dedicat unor decorațiuni de Paște. Sigur, le puteam așeza clasic, în vaze sau… nu. 🙂 Ce ați zice să le găsim un loc mai special, cum ar fi coji de ouă? Materia primă o ai la îndemână. 🙂 

decorațiuni de Paște

Foto

 

Pledoarie pentru simplitate

Afirmația că simplitatea este una dintre cele mai sigure căi spre eleganță este valabilă și atunci când ne referim la decorațiuni de Paște. Iată de ce câteva ouă, chiar și nevopsite, pot capta toate privirile expuse într-un bol din sticlă transparent. Pentru un plus de farmec, alătură ouă de găină și de prepeliță.

decorațiuni de Paște

Foto

 

Întoarcerea la natură

Ramurile de salcie sau de orice alt arbust pot arăta atât de frumos dacă le pui într-un context artsy. Creativitatea este cheia. Agață pe ramuri câteva ouă din lemn sau polistiren, iar dacă aveți inspirația la purtător, pictați-le în fel și chip.

decorațiuni de Paște

Foto

 

Final touch

Încheiem sugestiile de decorațiuni de Paște într-un mod mai glamy. Ce spuneți de un grupaj de flori (talie mică) cu bulbi, care se revarsă dintr-un bol auriu din alamă? Modelul alăturat de bol este marca by Lassen și poate fi cumpărat de aici.

decorațiuni de Paște

Foto

Să vă bucurați de un Paște fericit și liniștit, de o felie de cer senin și de mult soare în suflet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Are you a robot? *