Georgiana Ursache Designer de Interior 1

Arhitectul nostru este mereu dornic sa gaseasca acel echilibru intre personalitatea oamenilor si interioarele pe care ii ajuta sa le contureze. Georgiana, o tanara talentata, pasionata de frumos, ne introduce astazi intr-o lume a elegantei si a esteticii clasice .

Cu un mix eclectic de pasiuni, studii si experienta profesionala, orientarea catre design interior mi-a fost predestinata ca un mod nonconformist, pentru ca doar acasa iti poti crea propria lume, unde nu exista reguli sociale si unde te eliberezi de tot, acolo poti fi tu insuti „out of the box”. Muza mea este transformarea spatiului, intrucat creativitatea si autenticitatea pot fi transpuse in locuinta fiecaruia. Orice spatiu are energie. Orice spatiu locuit are energia locuitorului. Orice locuitor merita energia bunului stil. Iar stilul se dobandeste, se cultiva, cu grija si perseverenta, zi de zi, pas la pas cu clientul-locuitor.

Echipa de designeri de interior este specializata pe proiecte pe orice stil: proiecte de design interior stil clasic, design interior stil modern, design interior stil eclectic, stil rustic, stil minimalist, stil pop art, stil art nouveau, stil art deco, stil baroc, stil provence, stil toscan, etc. Apelati cu incredere la echipa noastra de designeri de interior a carei valoare este recunoscuta international.

UGinteriors este un studio de creatie, animat de o echipa tanara, care a luat fiinta pentru a oferi servicii complete de amenajare. Specialistii nostri va pot ajuta cu idei pentru utilizarea maxima a spatiului, in asa fel incat sa puteti beneficia de confort, eleganta si armonie.

Credem in creativitate si originalitate, iar orice interior pe care il decoram trebuie sa fie impecabil. Indiferent daca este vorba de locuinte, restaurante, hoteluri sau cafenele, echipa noastra va gasi cele mai bune si creative solutii pentru a transforma spatiul intr-o creatie unica, pe care beneficiarul nostru sa o iubeasca!

Studioul nostru de design interior UGinteriors va pune la dispoziţie o gama complexă de servicii de design interior şi proiectare 3D.

Echipa noastra va ofera servicii complete de design interior, proiectare 3D, mobila italiana si proiecte de mobila la comanda, consultanta de specialitate, administrand eficient toate aspectele ce tin de amenajarea unui spatiu, privat sau comercial, pana la realizarea finala.

Noi va procuram timp, pentru ca ne ocupam de toate detaliile necesare pentru ca locuinta dvs. sa fie perfecta: gresie, faianta, parchet, tapet, usi, perdele, draperii, covoare, canapele, corpuri de iluminat si tablouri. Astfel, veti avea timp sa va ocupati de celelalte lucruri importante pentru dvs.

Viziunea noastra este sa devenim lider in domeniul designului interior din Romania prin: oferirea unor servicii de inalta calitate; informarea si pregatirea permanenta a angajatilor; educarea continua a clientilor nostri in materie de design interior, inovatie si stil.

Misiunea pe care ne-am asumat-o, inca de la inceput, este sa oferim servicii complete de amenajare, tinand cont de cerintele (nevoile) si bugetul clientului, tendintele actuale in materie de design interior, a.i. sa rezulte un spatiu (decorat) armonios, confortabil si elegant.

Orientare catre client

 • Ne purtam cu clientii asa cum am vrea si noi sa fim tratati;
 • Suntem alaturi de clientii nostri, nu pentru a ne impune propriile pareri, ci pentru a colabora in scopul atingerii stilului propriu al clientului, in acord cu dorintele si nevoile acestuia dar si cu regulile de ambientare ale unui spatiu modern si functional;
 • Ne surprindem placut clientii prin tot ceea ce facem, stilul abordat si unicitatea designului.

Calitatea serviciilor si produselor oferite

 • Oferim servicii de calitate inalta tuturor clientilor si furnizorilor nostri;
 • Garantam calitatea serviciilor si produselor oferite de furnizorii nostri;
 • Acordam o atentie deosebita detaliilor si finisajelor;
 • Echipa UGinteriors este formata din specialisti cu o experienta indelungata in domeniu.

Servicii complete de design interior pana la realizarea finala a proiectului

 • Oferim servicii complete de design interior, proiectare 3D, realizare mobilier la comanda, import mobila italiana, gresie si faianta, consultanta de specialitate, management de proiect si o gama larga de produse de la cei mai buni furnizori din domeniu;
 • Toate produsele si accesoriile incluse in proiect sunt reale si le oferim noi sau colaboratorii nostri (design de produs; mobila italiana; mobila la comanda; tapet; gresie si faianta; parchet; usi; perdele si draperii; covoare; mobilier de baie si instalatii sanitare; electrocasnice; corpuri de iluminat).

Creativitate si Inovatie

 • Echipa UGinteriors participa anual la targuri de specialitate in tara si strainatate, informandu-se astfel in privinta trendurilor in materie de design interior si mobilier;
 • Informare permanenta asupra noutatilor din domeniu;
 • Creativitatea si inovatia sunt principalele noastre preocupari.

Incadrare in BUGET

 • Ne incadram in Bugetul propus de clientul nostru;
 • In cadrul proiectelor noastre, punem la dispozitie clientilor produse de calitate la preturi conforme cu bugetul alocat.